Så vet du att kosttillskotten funkar

Med mördande reklam kan man sälja vad som helst, det är en sanning som faktiskt håller lika bra idag som när uttrycket myntades. Men bara för att "alla" köper en produkt så måste den ju faktiskt inte vara bra. Så hur vet man då att ett kosttillskott är bra? Att det gör det som utlovas på burken eller flaskan och att det inte bara är fusk och lurendrejeri? 

Det är faktiskt rätt enkelt. Man vänder sig till de som utför tester och recensioner av kosttillskott på nätet. Då kan man läsa ingående om hur ett tillskott fungerar och om det är ett prisvärt alternativ. Köp aldrig tillskott som du inte har läst på om, då kan du bli lurad. 

En balanserad kost är alltid bäst

Kosttillskott är en ganska stor bransch och det beror mycket på att de som tränar aktivt brukar vilja ha olika former av tillskott för att öka förbränning, ge mer energi eller för att bulka. Men det allra bästa man kan äta är faktiskt mat. 

Genom att planera sina måltider på ett bra sätt, gärna flera veckor i förväg, så kan man se till att man får i sig alla de ämnen som krävs. Se till att få i dig både vitaminer, aminosyror och fetter på rätt sätt genom maten så kanske du kan slippa att äta tillskott. Fast, ibland är det svårt - det vet jag - och då är det skönt att kunna fylla på lite med hjälp av kosttillskott.

22 Apr 2023